fotolijn

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/ug110740/domains/scoutingbruinisse.nl/public_html/modules/mod_jf_mobilemenu/helper.php on line 79

Kom bij ons kijken!

Op zaterdag 29 mei openen alle Scouting groepen op Schouwen-Duiveland de deuren om te ontdekken of Scouting ook wat voor jou is! Een grote wervingsactiviteit is in deze tijd nog niet verantwoord, dus je kijkt deze dag direct bij de speltak voor jouw leeftijd. Het beloofd een gezellige dag te worden met gave activiteiten. Kijk snel in de hoofdstukjes hieronder wat er voor jou te doen is en meld je aan!

Is de deelname op 29 mei al zeker, dan help je ons door het inschrijfformulier in te vullen. Dit is niet verplicht. Het inschrijven kan via deze link.

Bevers (5 t/m 7 jaar)

Bij de Bevers zitten jongens en meisjes van 4,5 tot 7 jaar oud. Samen met elkaar spelen we het scoutingspel en gaan op ontdekkingsreis door Hotsjietonia. Tijdens onze Open Dag zullen wij héél véél korte spelletjes spelen in een zo’n kort mogelijke tijd. Doe jij ook mee? Geef je dan snel op en dan zien we je graag op 29 mei 2021, 13:00 – 14:30 uur. Vragen over de opkomst? Mailen kan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Welpen Meiden (7 t/m 10 jaar)

Op safari naar de kriebelbeestjes, dat wil jij ook! Ben jij tussen de 7 en 11 jaar oud en ben jij net zo nieuwsgierig als leergierig, kom dan eens meedoen met onze Welpen meiden. Op 29 mei 2021, van 13:00 – 14:30 uur doen wij mee met de Open Dag van onze scoutinggroep. Je moet je alleen even aanmelden via het formuliertje. Heb je nog andere vragen over de opkomst? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Welpen Jongens (7 t/m 10 jaar)

Jij bent tussen de 7 en 11 jaar oud en houdt wel van een beetje ravotten, kom dan zeker eens bij de Welpen jongens kijken van onze scoutinggroep. Op 29 mei zullen wij onze Open Dag samen met de Verkenners draaien van 15:00 – 18:00 uur. Zo stoer zoals we zijn gaan we cardboard wars houden tegen elkaar, of misschien zelfs wel tegen de leiding. Kom jij ook meedoen? Geef je dan snel op via het formulier. Vragen over de opkomst? Mailen kan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Padvindsters (11 t/m 14 jaar)

Kinderen van 11 tot en met 15 jaar worden bij Scouting 'scouts' genoemd. Samenwerken, actief bezig en buiten zijn, nieuwe dingen ontdekken en met elkaar veel plezier en lol hebben; bij Scouting kan het allemaal. Weet jij ongeschonden aan de andere kant van het parcours te komen? Of zoek je mee naar de schat rond het clubgebouw? Eén ding is zeker; je gaat niet met lege handen naar huis! De opkomst start 15:30 en eindigt om 17:30. Vragen over de opkomst? Mailen kan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Verkenners (11 t/m 14 jaar)

Ben jij tussen 11 en 14 jaar oud en je hebt zin om gewoon andere dingen te doen, kom dan eens kijken bij de Verkenners van onze scoutinggroep. Op 29 mei 2021 zullen wij onze Open Dag samen met de Welpen jongens draaien van 15:00 – 18:00 uur. We gaan cardboard wars houden tegen elkaar, of misschien zelfs wel tegen de leiding. Kom jij ook meedoen? Geef je dan snel op via het formulier. Vragen over de opkomst? Mailen kan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Explorers (15 t/m 17 jaar)

Klaar met het bankhangen en gewoon zin om met je vrienden erop uit te gaan, top! Kom dan meedoen met de Explorers. Explorers zijn dames en heren tussen de 14 en 17 jaar oud. Van vuur stoken, dingen bouwen of gewoon een nachtje weg gaan, ze doen het allemaal. Ook zij doen mee met onze Open Dag op 29 mei 2021, van 19:30 – 21:30 uur gaan de Explorers Action Painting doen. Wil jij meedoen, geef je dan snel op via het formulier. Vragen over deze activiteit of over de groep? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..