fotolijn

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/ug110740/domains/scoutingbruinisse.nl/public_html/modules/mod_jf_mobilemenu/helper.php on line 79

SponsorKliks

         

Wat is SponsorKliks?

Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75 % Van deze commissie storten zij op de bankrekening van de scouting. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, je betaald hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com aan SponsorKliks een commissie uit en profiteert de scouting hier direct van!

Aangezien dit een erg goede actie is die u niets kost maar wel een leuk extraatje voor de clubkas oplevert (en dat kunnen wij met het nieuwe clubgebouw best kunnen gebruiken) willen wij deze actie graag onder de aandacht brengen.

Hoe werkt het?

Klik op deze link. Je hoeft je niet apart aan te melden. Wij staan genoteerd als Scouting Bruinisse. Klik op het logo van de webwinkel waar je een bestelling wilt plaatsen. Je komt eerst even op een andere pagina van SponsorKliks maar binnen een paar seconden wordt je automatisch doorgezet naar de website van de gekozen webwinkel. Doe op de normale wijze een bestelling bij de gekozen webwinkel. En klaar!!

Uit welke webwinkels kan je o.a. kiezen (let op er zijn er nog veel meer):

Bol.com                                                                      

Blokker

Coolblue

AliExpress                                                

Hema

Zalando

Otto

KLM

Centerparks

Het werkt heel eenvoudig en als je dan toch een bestelling wilt doen waarom dan niet gelijk  Scouting Bruinisse sponsoren!