fotolijn

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/ug110740/domains/scoutingbruinisse.nl/public_html/modules/mod_jf_mobilemenu/helper.php on line 79

Rovers (18-23)

De Roverscouts zijn een groep van jongens en meiden van 18 t/m 23 jaar. Elke week draaien wij op zaterdag een programma. Deze programma’s zijn zeer uiteenlopend, omdat wij de programma’s zelf maken! Soms gaan we met z’n alle iets leuks doen zoals een dagje naar de spookstad Doel bij Antwerpen. Vaak maken we ook echte scouting programma’s zoals we die bij de scouts deden, alleen dan een paar stapjes verder. Je kan hierbij denken aan een groot pionier bouwwerk of een gekke science opkomst waar je de proefjes probeert die viral gaan op het internet!

De Roverscouts zijn tussen de 18 t/m 23 jaar oud. Af en toe is het natuurlijk ook erg leuk om de oudere leden erbij te hebben! Daarom maken we ook zo nu en dan een leuke 18+ opkomst zoals een Cluedo diner of een grote Citygame! Een stap verder In alle opzichten ga je met de Roverscouts een stap verder dan je ervoor gewend was bij de Explorers, zo plan je ook je kampen en weekendjes zelf! Soms lastig, maar zeker een uitdaging die past bij een scout! Je kan alles zo gek maken als je het zelf wilt!