fotolijn

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/ug110740/domains/scoutingbruinisse.nl/public_html/modules/mod_jf_mobilemenu/helper.php on line 79

Scouts Meiden (11-14)

Welkom op de pagina van de scouts meiden. Wij zijn meiden van 11 t/m 14 jaar en komen elke zaterdag van 15:30 tot 17:30 bij elkaar in het clubhuis aan het Bakkersgat.

Bij de scouts meiden worden heel veel verschillende dingen gedaan. Geen opkomst is hetzelfde. De ene week maken we een lipdub en een andere keer houden we een picknick. Natuurlijk doen we ook typische scouting dingen. Zoals koken op een houtvuur, slapen in een tent en bijvoorbeeld een vlot pionieren. Het programma wordt door de leiding samen met de scouts meiden bedacht.

In de zomervakantie gaan we altijd op kamp. Het zomerkamp duurt zeven dagen een heeft een bepaald thema waar allemaal spelen omheen gedaan worden. Vaste programma onderdelen zijn de hike, zwemmen, een barbecue en het kampvuur.

Lijkt dit je leuk en wil je ook eens komen kijken of de scouts meiden wat voor jou zijn. Kijk dan eens onder het kopje 'Lid Worden'.